Burger z kurczakiem w kilku odsłonach

Burger z kurczakiem w kilku odsłonach

Burgery z chrupiącym, pysznym kurczakiem podbijają serca smakoszy.  Delikatne mięso, chrupiąca, złota i apetycznie wyglądająca panierka oraz doskonale dobrane dodatki to powody, dla których burgery stały się numerem jeden na liście szybkich dań. Już nie tylko przydrożne budki gastronomiczne sprzedają burgery, ale także powstają restauracje oferujące dania z panierowanym kurczakiem w roli głównej. Królują w nich burgery.

Miła atmosfera i smak kurczaka

Wybierając się do restauracji klient oczekuje smacznego jedzenie, estetycznego wystroju i miłej atmosfery. Przytulne wnętrze, uprzejma obsługa, dania przygotowywane na miejscu i ładnie podane sprawiają, że gość dobrze wspomina pobyt w lokalu i chętnie tam wraca z rodziną i przyjaciółmi. Dania z panierowanego kurczaka w restauracjach zasługują na szczególną uwagę, ponieważ powstają od podstaw, ręcznie i tuż przed podaniem klientowi. Personel dba o każdy szczegół burgera. Dzięki temu zostają spełnione wysokie wymagania jakościowe.

Przykłady burgerów

Sekret smaku burgerów z kurczakiem tkwi w marynacie i panierce. To dzięki nim mięso jest soczyste, kruche, delikatne. Panierka jest złocista i apetyczna. Złoty kolor panierki do kurczaka sprawia, że kanapka ładnie wygląda i pobudza kubki smakowe. Burger Roster składa się z bułki typu long, dwóch złotych stripsów z panierowanego na złoto kurczaka, sałaty lodowej, majonezu i keczupu. Zestawienie kolorystyczne: zielony, biały, czerwony i złoty wygląda świeżo i ładnie. Burger CM Slaw to połączenie dwóch pysznych kawałków kurczaka w panierce z surówką colesław i pikantną salsą w pszennej bułce z sezamem. To danie może zastąpić obiad: jest mięso, surówka i salsa. CM Slaw to danie przygotowane z myślą o osobach, które lubią jeść panierowanego kurczaka w połączeniu z surówką.

Zdrowy burger

W ofercie jest burger przygotowany specjalnie dla osób dbających o zdrową dietę. Basic składa się z dwóch złocistych stripsów z kurczaka i całej gamy warzyw: sałaty lodowej, ogórka zielonego i pomidorów. Kanapkę dopełniają majonez i keczup. Zestawienie kolorów zielonego, czerwonego, złotego i białego jest przyjemne dla oka i zapowiada kulinarną ucztę. W tym burgerze chrupiący kurczak łączy się z równie chrupkimi: sałatą i ogórkiem. Jest to idealna kanapka na letni obiad w trakcie rodzinnej wycieczki.

Podwójny kurczak z bekonem dla bardzo głodnych

Panierowany złocisty kurczak w podwójnej dawce, dwa kawałki bekonu i sera chedar dopełnione pikantną salsą skuszą miłośnika mięsnych dań. Duble Monster to kanapka dla naprawdę głodnych gości, uwielbiających burgery z kurczakiem– aż 4 kawałki panierowanego na złoto kurczaka połączeniu z bekonem zaspokoi głód na wiele godzin.

Ludzie uwielbiają burgery z panierowanym kurczakiem, ponieważ są chrupkie, soczyste i doskonale przyprawione. Mięso ma niepowtarzalny smak, który podkreśla panierka do kurczaka.

Najnowsze

Leave a Comment